Yritys

Taiga Lures Oy

Taiga Lures on vuonna 2011 perustettu uistinvalmistaja, joka toimii Hollolassa.

 

Pieneen yritykseemme mahtuu monenlaista osaamista. Hallitsemme niin perinteisen käsityönä tapahtuvan uistinvalmistuksen kuin tietokoneavusteisen suunnittelun. Taustamme mahdollistaa sen, että olemme pystyneet yhdistämään käsityöperinteitä nykyaikaiseen uistinvalmistukseen.

 

Uutiset

2.6.2016

 

Yhteistyö Wake Fishing Oy:n kanssa

 

Wake Fishing Oy vastaa kesäkuusta 2016 lähtien Taiga Lures -tuotteiden myynnistä sekä kotimaassa että ulkomailla. Taiga Lures Oy vastaa jatkossakin tuotekehityksestä ja valmistuksesta sekä pienimuotoisesta kotimaan messumyynnistä.

 

 

 

 

20.7.2015

 

ICAST 2015, Orlando, Florida

 

Taiga Lures esitteli tuotteitaan maailman suurimmassa kalastustarviketapahtumassa USA:ssa. Palaute oli jälleen hyvää. Erityisen huomion saivat massasta poikkeava muotoilu ja kaunis värimaailma. Uusia kumppaneita saatiin monesta maasta.

 

 

 

 

15.5.2015

 

Taiga Lures on nyt EFTTA:n jäsen.

 

Taiga Lures on liittynyt EFTTA:n (European Fishing Tackle Trade Association) jäseneksi.

 

 

 

14.3.2015

 

Inka on yhtä kuin innovaatio!

 

Inka on maailman ensimmäinen kevennetty lusikka, jossa painot on laitettu toisistaan mahdollisimman kauas eli nokkaan ja perään. Tämä saa aikaan uskomattoman hakevan uinnin, jota ei ole ennen lusikassa nähty. Käy katsomassa uintivideo tästä linkistä (kelaa loppuosaan).

 

 

 

7.3.2015

 

Taiga Lures sai uuden ilmeen verkkosivuilleen.

 

Uudessa ilmeessä on haettu yksinkertaista tyyliä, joka antaa tilaa varsinaiselle asialle eli itse uistimille. Sivut on toteutettu kokonaan Taiga Luresin oman tiimin voimin.

 

 

 

Taiga Lures Oy © 2017

Taiga Lures on Facebook Taiga Lures on Pinterest