Uistimet

Taiga Lures Saga 7 cm

Jokainen Taiga Lures -uistin on syntynyt tavoitteena maksimaalinen pyytävyys. Mallit on suunniteltu hyödyntäen 3D-tulostuksen tarjoamaa mahdollisuutta pikkutarkkaan hiomiseen. Lukuisten koekappaleiden jälkeen olemme kehittäneet sarjan tehokkaasti kalastavia vieheitä.

 

Uistimissa näkyy suomalaisen uistinvalmistuksen perinteisiä trendejä. Suuri osa uistimista maalataan edeleen käsin. Pyrimme kuitenkin samalla tuomaan vanhaan ajatteluun uusia tuulia. Tyypillinen esimerkki tästä on melkein kaikissa uistimissamme oleva suurikokoinen silmä. Kokemus on osoittanut, että isolla luontaisen näköisellä silmällä varustettu uistin kalastaa selvästi paremmin. Ajattele vaikka sitä, miten taimen havaitsee näköaistilla vedenpinnassa olevan mikroskooppisen perhon. Se havaitsee samoin huomiota herättävän ison silmän. Tämä on yksi syy siihen, miksi Sampo on ylivoimainen taimenen pyynnissä.

 

Saga -tuoteperhe edustaa perusvarmoja vaappuja, joista kukin on tehokas omassa sarjassaan. Saga 7 cm sopii esim. kirjolohelle ja lohelle. Saga 10 cm on hieman kapeauintisempi ja käy mm. kuhan ja taimenen uisteluun. Saga 13 cm pyytää haukea ja keskikokoa isompia kuhia.

 

Sampo ja Otto ovat vertaansa vailla olevia testimenestyjiä. Uskallamme väittää, että Sampo on Suomen kovimpia jalokalavieheitä, kun taas Otto on muiden ominaisuuksiensa ohella sangen tehokas ahvenuistin. Kokeile itse ja vakuutu!

 

Inka on yhtä kuin innovaatio. Inka 8 cm lusikka on ensimmäinen lusikka maailmassa, jossa painot ovat aivan perässä ja aivan nokassa. Tämä saa aikaan uskomattoman hakevan uinnin, jota petokalat eivät voi vastustaa.

Taiga Lures Oy © 2017

Taiga Lures on Facebook Taiga Lures on Pinterest